feb’s fotoblog

Mijn foto’s en de verhalen erachter

Afdruk op CANVAS

with 2 comments

2 weken geleden voor de eerste keer eens een bestelling gedaan van een foto op canvas. Na even gesearched te hebben op BD kwam ik uit op Canvas Company, gisteren is het resultaat geleverd bij ons thuis. Het is toch helemaal anders om je foto’s op scherm te beoordelen ten opzichte van een echte afdruk (al dan niet op canvas), maar ik ben best wel tevreden met het resultaat. En nog belangrijker mijn vrouw is nog meer tevreden :). Zo tevreden zelfs dat ik van onzen Brent ook nog een foto in dezelfde stijl moet nemen om ook op canvas te laten afdrukken. Zodat beide kaders (40x50cm) mooi naast elkaar kunnen pronken in de “gang” zoals ze bij ons zeggen.

Dat past uiteraard helemaal in mijn voornemen van de “shoot” van dit weekend.

Hier het resultaat:

canvas

Ook nog even meegeven dat ik tevreden ben van de geleverde service. In principe leveren ze binnen de 15 dagen, bij ons was het toch wat sneller – iets meer dan een week, pakweg 7 werkdagen of zo. En de kwaliteit van het doek en de druk is ook zeer mooi. Op naar het volgend canvas doekje ;).

Advertenties

Written by fbaert

23/01/2008 bij 20:29

Geplaatst in Me

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bedankt voor deze tip! Wou het ook eens uitproberen en nu heb ik al meteen een goed adres. Prachtige foto en groot gelijk op die op canvas te laten drukken.

  2. @Koen – blij dat je iets bent met de informatie, zelf gaan we er binnenkort ook nog een paar laten afdrukken. Ik zou zeggen, succes !

    fbaert

    29/01/2008 at 16:17


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: