feb’s fotoblog

Mijn foto’s en de verhalen erachter

Nog even geduld

with 3 comments

Allez, nog heel efkes, en ik kan mijn parapluutje, reflectoren enz.. gaan afhalen. De Post is vandaag aan de deur geweest, maar met twee werkende mensen is het nie simpel om thuis te zijn overdag hé  😦

Dus morgen wat vroeger naar huis komen, en dan ga ik het wel even afhalen, want ik wil er toch direct wat mee experimenteren. Toeval wil ook dat ik nog een Nikon SB-26 op de kop kan tikken morgen, dus dat maakt de kit compleet. En dan gaan we echt van start kunnen gaan.

Ondertussen is er ook schot in het model-zoek gebeuren. Normaal gezien is er een “shoot” gepland op 29/3. Nog even wachten dus op resultaten, maar het geeft me nog wat tijd om te oefenen 🙂  De kids zullen dus het slachtoffer worden van de flitser(s). Jurgen had me in een reactie op mijn “Strobist” – post aangeraden om met 1 flitser te beginnen, en als de specialisten me dat aanraden dan doe ik dat ook. Trouwens het volgende topic op de blog van Ake en ondertussen ook verschenen op de Strobist blog geeft op een eenvoudige manier weer wat je nodig hebt en wat de verschillende effecten zijn die je met een aantal hulpmiddelen kan bekomen. Moraal van het verhaal, met 1 flits kan je dus al heel verschillende resultaten bekomen.

Dus ja voor de resultaten van een echte model-“shoot” moet nog even gewacht worden. Nu voor mij zal het behoorlijk snel 29/3 zijn, want de komende weekends wordt het nog behoorlijk druk door werk-activiteiten, nog eens gaan skieën in Landgraaf ter voorbereiding van het skiverlof half maart, en nog een krokuswandelzoektocht die we met de Ouderraad voorbereiden en binnenkort ook doorgaat. Foto-opportuniteiten genoeg nog dus.

Hier nog eentje van onze Xander van afgelopen weekend, zoals gezegd hij wou niet op de foto, dus maar op zoek gegaan naar een net iets andere compositie.

20080203_Xander_017-Edit-border

Op de stenen lopen vond hij wel leuk…

Written by fbaert

06/02/2008 bij 00:14

Geplaatst in Family, Me

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Binnenkort gaan we dus hier volop kunnen genieten van je strobist experimenten, leuk!

  Fotofolio

  06/02/2008 at 10:24

 2. Succes! Je kan ook altijd jezelf als model gebruiken hé 😉

  Ake

  06/02/2008 at 10:43

 3. Ik kijk alvast uit naar de eerste resultaten.
  Alvast al een mooie foto van je vast model.

  Xray

  06/02/2008 at 21:09


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: